Apparaten en accessoires
Pompoenbrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
12 porties
Ingrediënten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
-
gepelde walnoten (facultatief)40 g
-
amandelen60 g
-
pompoen geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)150 g
-
banaan geschild en in stukken gebroken1
-
eieren2
-
melk60 g
-
bruine suiker (zie Tips)100 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
volkorenbloem zelfrijzend80 g
-
bloem zelfrijzend100 g
-
kaneel, gemalen½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
130.1 mg
Eiwitten
4.9 g
Calorieën
1082.9 kJ /
257.8 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
2.7 g
Koolhydraten
21.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pompoen & Peer
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Zachte graanrepen
1u.
Sinaasappelcake
1u.
Stevige linzenchili
50min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
Bananenbrood
1u. 50min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1u. 15min